Referenciák

Referenciák

Csak pozitív tapasztalat, segítőkészség és precizitás. Kinga mindenben a segítségünkre volt! Csak ajánlani tudom őket!

Füzesiné Szemerédi Katalin (2022. január 4.)


Kedves Szládek Ingatlan!

Nagyon szakszerű, nagyvonalú kiszolgálást kaptam, mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.
Köszönöm a profi és gyors együttműködést!

Egy lelkes ügyfél (2021. február 16.)


Kedves ingatlankeresők és eladók!

Szívből ajánlhatjuk a Szládek Ingatlant. Kinga egy rendkívül lelkiismeretes, precíz és segítőkész hölgy, csak a legjobbakat tudjuk elmondani. A vételi folyamat legelejétől annak lezárásáig mindig és mindenben számíthattunk rá. Kedves Kinga! Szeretnénk egyúttal megköszönni álmaink otthonának megvásárlásához nyújtott segítségedet!

Sok elégedett ügyfelet és szép napot kívánunk,

Uszi és Ildi (2020. szeptember 10.)


Kedves Kinga!

Nagyon örülök, hogy mellettetek, az általatok ajánlott ingatlan és építési vállalkozó mellett döntöttünk. Úgy a vételi konstrukció kialakítása mint a házépítés során nagy rugalmasságot és segítőkészséget tapasztaltunk részetekről.  Minden részletre odafigyeltetek és lelkiismeretesen segítettétek a folyamatokat az építés minden fázisában.  Kiemelném a nagyon pozitív, igazi emberi hozzáállásotokat, aminek révén öröm volt dolgozni veletek.  Megjegyzem, hogy mindezek vonatkoznak az építési vállalkozóra és kollégáira is, akik igazán lelkiismeretesen végezték munkájukat.  Mintha a sajátjukat készítették volna.  :-)  

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy forduljanak bizalommal hozzátok ingatlan-ügyekben. 

Jobbágy Ervin
(Csömör, Széchenyi u. 21. )


Tisztelt Ingatlaniroda!

Nagyon elégedett vagyok az ingatlanközvetítő kollégájuk, Czeczei Csilla munkájával. Szokatlanul alapos és precíz. Odafigyel az ügyfelekre és rendkivül együttműködő személyiség! Bátran ajánlom mindenki szíves figyelmébe, a Szládek Ingatlan méltán lehet rá büszke! Remélem, a jövőben lesz még alkalmam igénybe venni a szolgáltatást. Csak így tovább, ezzel a lelkiismeretes és korrekt munkamorállal!

Gergely Dóra Viktória (2019. május 12.)


"Szeretnénk köszönetet mondani a Szládek Ingatlannak, elsősorban Tormási Kingának az ingatlanunk eladásában nyújtott profi segítségükért és hozzáállásukért.Nagyon gyorsan megtalálta Kinga a számunkra megfelelő vevőt. Az ingatlannal kapcsolatos és szükséges valamennyi adminisztrációs eljárást zökkenőmentesen és gyorsan lebonyolították.

Még egyszer nagyon köszönjük a profi lebonyolítást és a pozitív hozzáállást."

Nagyné Timár Barbara VIII. Ciprus u.   (2018.december)


"Kedves Kinga! 

Nagyon köszönöm szépen az ingatlan értékesítését, szakértelmét. Körülöttünk mindenki csodálkozott, hogy ilyen gyorsan a megbeszélt értékben sikerült tisztességes kulturált vevőt találni. Kettő érdeklődőből egy visszatért, megvásárolta. Tudom ajánlani mindenkinek."

Köszönettel, Honffy Győző (Dunakeszi, Kisfaludi utca, 2018.október)


"Alulírott Neibort Sándorné (Gödöllő, Paál L. köz) nagyon meg vagyok elégedve Tormási Kinga munkájával. Nagyon segítőkész, az eladásban végtelenül a mi érdekeinket szolgálta. Szívesen ajánlom másoknak is."  (2017. május)


"A Szládek Ingatlant nagyon jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni. Nagyon gyorsan, hatékonyan és alaposan dolgoznak, és nem mellesleg nagyon szimpatikusak! Én maximálisan meg vagyok elégedve velük! Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Egy hálás eladó!"  

Mocsári Magdolna  (Gödöllő, Kőrösfői út, 2017. július)


"A Szládek Ingatlaniroda munkája megbízható és precíz. Kifejezetten elégedett voltam az irodával, gyorsan és gördülékenyen ment az ingatlan eladása. Szívből ajánlom mindenkinek, aki venni vagy eladni szeretne. Aki őket választja, korrekt ügyintézést, ügyfélbarát jutalékot és magas szintű kommunikációt kap, akár eladó, akár vevő.Köszönjük Kinga és Gábor segítségét, én máskor is őket fogom választani."

Horváth Klaudia (XV. kerület, Zsókavár utca, 2017. szeptember)


Kedves Kinga!

Szeretnénk megköszönni Önnek a remek, precíz és pontos munkáját, amit a lakásunk eladásában végzett. Ezt azért mondom, mert Gödöllőn egy hónapig volt beadva a hirdetésünk négy ingatlan irodában és egyetlen egy érdeklődőt se hoztak. Ekkor kerestük meg Önt, és láss csodát három hét alatt pontot tett az ügy végére, nem mindennapi, becsületes munkájával. Már az új lakásban lakunk. Nagyon szépen köszönjük Önnek."

Üdvözlettel: Egri Sándor, (Gödöllő, Kossuth Lajos u.)