Kedves Kinga és Anita!

Nagyon örülök, hogy mellettetek, az általatok ajánlott ingatlan és építési vállalkozó mellett döntöttünk. Úgy a vételi konstrukció kialakítása mint a házépítés során nagy rugalmasságot és segítőkészséget tapasztaltunk részetekről.  Minden részletre odafigyeltetek és lelkiismeretesen segítettétek a folyamatokat az építés minden fázisában.  Kiemelném a nagyon pozitív, igazi emberi hozzáállásotokat, aminek révén öröm volt dolgozni veletek.  Megjegyzem, hogy mindezek vonatkoznak az építési vállalkozóra és kollégáira is, akik igazán lelkiismeretesen végezték munkájukat.  Mintha a sajátjukat készítették volna.  :-)  

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy forduljanak bizalommal hozzátok ingatlan-ügyekben. 

Jobbágy Ervin
(Csömör, Széchenyi u. 21. )


Tisztelt Ingatlaniroda!

Nagyon elégedett vagyok az ingatlanközvetítő kollégájuk, Czeczei Csilla munkájával. Szokatlanul alapos és precíz. Odafigyel az ügyfelekre és rendkivül együttműködő személyiség! Bátran ajánlom mindenki szíves figyelmébe, a Szládek Ingatlan méltán lehet rá büszke! Remélem, a jövőben lesz még alkalmam igénybe venni a szolgáltatást. Csak így tovább, ezzel a lelkiismeretes és korrekt munkamorállal!

Gergely Dóra Viktória (2019. május 12.)


“Az ajánlásotok alapján Szili Krisztinát kerestük fel, hogy az ingatlanunk értékesítésében segítséget nyújtson. Kriszta rendkívül precíz, jól felkészült, intelligens és az ügyfeleket remekül kezelő ingatlanos. A telkünk a holtszezonban került fel az eladó ingatlanok közé, az odaadó és az eladási folyamatban folyamatosan tájékoztató munkájának köszönhetően hihetlen gyorsan sikerült értékesítenünk.Krisztinát bátran tudom ajánlani mindenkinek, forduljatok hozzá bizalommal!"

(2019. április 8.) 


"Kedves Krisztina!

Szeretném megköszönni rugalmasságát, kedvességét, és azt a sok segítséget és utánajárást, amit nyújtott ahhoz, hogy az ideális feltételek rendelkezésre álljanak számomra.

Engedje meg, hogy megosszam Önnel rendkívül pozitív tapasztalatomat munkájával kapcsolatban. Bátran állíthatom, hogy ilyen mértékű ügyfélközpontú hozzáállással eddig nem találkoztam, és az Önnel való kapcsolatfelvétel alapvetően megváltoztatta az ingatlanszakmával kapcsolatos érzéseimet.

Másoknak is ajánlani fogom Önöket, és legközelebb is az Önök szolgáltatásaihoz fogok fordulni, ha erre van szükségem.

Elhivatott munkájához további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,
Vass Virág"  (2019.január) 


"Szeretnénk köszönetet mondani a Szládek Ingatlannak, elsősorban Tormási Kingának az ingatlanunk eladásában nyújtott profi segítségükért és hozzáállásukért.Nagyon gyorsan megtalálta Kinga a számunkra megfelelő vevőt. Az ingatlannal kapcsolatos és szükséges valamennyi adminisztrációs eljárást zökkenőmentesen és gyorsan lebonyolították.

Még egyszer nagyon köszönjük a profi lebonyolítást és a pozitív hozzáállást."

Nagyné Timár Barbara VIII. Ciprus u.      2018.december


"Kedves Anita és Kinga! 

Nagyon köszönöm szépen az ingatlan értékesítését, szakértelmét. Körülöttünk mindenki csodálkozott, hogy ilyen gyorsan a megbeszélt értékben sikerült tisztességes kulturált vevőt találni. Kettő érdeklődőből egy visszatért, megvásárolta. Tudom ajánlani mindenkinek."

Köszönettel, Honffy Győző (Dunakeszi, Kisfaludi utca, 2018.október)


"Kedves Krisztina! 

Köszönöm, hogy sikeresen dolgozott a lakásom eladásán. Az Ön szakértelme, szorgalma és empátiája nélkül még ma is árulnám. A vevő iránti segitőkészsége és megértése példamutató volt. Mindekinek ilyen segitő " ingatlanost" kivánok."

Köszönettel: Piller Tibor (Budapest, Erzsébet királyné útja, 2018.október)


"Alulírott Neibort Sándorné (Gödöllő, Paál L. köz) nagyon meg vagyok elégedve Tormási Kinga munkájával. Nagyon segítőkész, az eladásban végtelenül a mi érdekeinket szolgálta. Szívesen ajánlom másoknak is."  (2017. május)


"A Szládek Ingatlant nagyon jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni. Nagyon gyorsan, hatékonyan és alaposan dolgoznak, és nem mellesleg nagyon szimpatikusak! Én maximálisan meg vagyok elégedve velük! Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Egy hálás eladó!"  

Mocsári Magdolna  (Gödöllő, Kőrösfői út, 2017. július)


"A Szládek Ingatlaniroda munkája megbízható és precíz. Kifejezetten elégedett voltam az irodával, gyorsan és gördülékenyen ment az ingatlan eladása. Szívből ajánlom mindenkinek, aki venni vagy eladni szeretne. Aki őket választja, korrekt ügyintézést, ügyfélbarát jutalékot és magas szintű kommunikációt kap, akár eladó, akár vevő.Köszönjük Kinga és Gábor segítségét, én máskor is őket fogom választani."

Horváth Klaudia (XV. kerület, Zsókavár utca, 2017. szeptember)


"Kedves Kinga!

Szeretnénk megköszönni Önnek a remek, precíz és pontos munkáját, amit a lakásunk eladásában végzett. Ezt azért mondom, mert Gödöllőn egy hónapig volt beadva a hirdetésünk négy ingatlan irodában és egyetlen egy érdeklődőt se hoztak. Ekkor kerestük meg Önt, és láss csodát három hét alatt pontot tett az ügy végére, nem mindennapi, becsületes munkájával. Már az új lakásban lakunk. Nagyon szépen köszönjük Önnek."

Üdvözlettel: Egri Sándor, (Gödöllő, Kossuth Lajos u.)