Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 58 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 1+2 félszoba
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1980
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Eladásra kínálunk Budapesten XVII. kerületben a Ferihegyi úton, 58 nm-es, 1+ 2 fél szobás, erkélyes, III. emeleti lakást.
Leírás:
A lakás a Ferihegyi út központi részén helyezkedik el, csendes, parkos részen, 4 emeletes ház III. emeletén. A panelház 29 lakásból áll, a folyosón 3 lakás van. Az 58 nm-es lakás, nagyon jó elosztású, a nagyobbik szoba erkélyes 21,6 nm-es, a két kisebb 6,3 nm. A közlekedőből nyílnak a helyiségek, gardrób, 4,3 nm-es ablakos konyha, külön toalett és fürdőszoba. Minden helyiség járólapos, a nagyobbik szobában padlószőnyeg van, a két kisebbekben laminált parketta , és műanyag ablakok.
A lakás felújítandó.


Közös költsége: 10850 Ft
Villany: változó, használattól függ


Fűtés: távfűtés, nem egyedi mérős, átlagban télen 20000 Ft

Környék: Spar, posta, orvosi rendelő, pékség, Tesco
Budapest XVII. kerülete Budapestnek a Dunától keletre legtávolabb fekvő kerülete. Északnyugaton a XVI. kerület, nyugaton a X. kerület, délnyugaton a XVIII. kerület, míg délkeleten Ecser és Maglód, keleten Pécel, északkeleten pedig Nagytarcsa határolja. Az egyik legszebb fekvésű pesti kerület, amely részben ugyanolyan magasan terül el, mint a Gellért-hegy. A pesti oldal és egyben a Pesti-síkság legmagasabb pontja, az Erdő-hegy is itt található Rákoskert és Rákoscsaba legkeletibb lakóházas találkozásánál, a Pesti út mentén. Magassága 241 méter (a Gellért-hegy 235 méteres). Elágazásként, vagy röviden Elágként emleget az Örs vezér terétől a Kerepesi út (később Veres Péter út néven)–Bökényföldi út–Cinkotai úton át vagy a Fehér út–Élessarok–Jászberényi (később Pesti) út (31-es főút) vagy esetleg az azt elkerülő Kerepesi út–Keresztúri út–Pesti út vonalán lehet elérni. Pécel felől a Péceli út, Maglód felől a Pesti út, Ecser felől a Zrínyi utca–Pesti út útvonal visz be a kerületközpontba.
Busz: 46, 97E, 161,162, 162A, 169E, 195,198, 201E, 202E, 261E, 262

Ár

Irányár 28,5 millió Ft (491 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd