Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 113 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 688 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2006
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák - redőny - műanyag ablakok - konyha 1 évre lett építve - beton gerenda - garázzsal együtt - 2 éve festve - ajtó csere - konyhában fa ablakok - tető 2007-ben lett cserélve
Az ingatlan Tura egyik csendes mellékutcájában helyezkedik el, a telek 688 nm, melynek hátsó részében tárolásra alkalmas melléképületek találhatóak. A ház jó állapotú tégla épület, cseréptetővel. A bejárat előtt a hosszú teraszról az étkezőbe (21 m2) érünk. Balra egy nappalit (22,6 m2 ) találunk, jobbra a konyhát (6,8 m2 ). Középen a fürdőszoba, toalett és egy kamra. A teljes alsó szint 62 m2. A konyhából ki lehet jutni a garázsba, ami később lett hozzáépítve, itt található a cirkó és a vegyes tüzelésű kazán is. Belső lépcsőn feljutunk a hálószobákba (9,18, és 22 m 2), a 3 szoba lamináltparkettás. A felső szint 53,5 m2.
A műanyag nyílászárók jó állapotúak, redőnyökkel vannak felszerelve. A ház észak -keleti fekvésű, hűvös, de világos. Szemben nincsenek szomszédok, teljes a csend.

Ajánljuk:
Nagycsaládosoknak, befektetni vágyóknak, és azoknak, akik meg akarnak szabadulni a város zajától, de rövid idő alatt elérhetővé akarják tudni Budapestet. A ház kívül, belül jó állapotú, több gyerekes családnak, állatbarátoknak ideális.

Műszaki: fűtés vegyes kazán és cirkó, a ház külső színezése és a fenti terasz korlátja nem készült el.

Környék:
Budapesttől 30 km-re, a Galga völgyében fekszik. A város közúton megközelíthető az M3 autópálya Bagi lehajtójától induló főúton, illetve a 32. sz. főútról Jászfényszaru irányából (Zsámbok érintésével). Hatvanból is közvetlenül is eljuthatunk Turára. Tura vasútállomás a villamosított Budapest–Hatvan-vasútvonalon található, így a város vasúti közlekedéssel is elérhető. Gödöllőről Valkó felé megközelíthető.

Ár

Irányár 28,6 millió Ft (253,1 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd