Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 97 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 3796 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült 1961
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 5 m²
Eladó egy 3796m2-es telken lévő, 1961-ben épült, cseréptetős, 97m2-es téglaház. A házba tornácon keresztül lehet bejutni, akár az utca, akár a telek hátsó része felől. Az előtérből (10,32m2) nyílik a konyha, a fürdőszoba, a padlásfeljáró és a nagyobb szoba (19,82m2), innen nyílik a másik szoba (15,92m2). Az ablakos konyha 12,92m2, innen kamra (3,62 m2) nyílik. A fürdőszoba (6,44m2) toalettel együtt van kialakítva, 2014-ben került felújításra. Minden helyiség ablakos. A szobákban parketta van, az előtérben linóleum (ami alatt kő van) a fürdőszobában járólap van, a konyhában műkő burkolat található. A ház teljes felújítást igényel, jó elosztása miatt azonban érdemes foglalkozni vele. Az udvaron van lehetőség autóval beállni.
A telek egy része 900m2–en építési telek, 2896m2 pedig szántó terület. A telek építési telek részén a házon kívül található két melléképület, az egyik egy nyári konyha (ez alatt alápincézés található) szobával, a másik a kerti eszközök tárolására használt. Találhatóak még itt gyümölcsfák, cseresznye, birs, sárgabarack, szilva, eperfa – ezek közül vannak fiatalabb és idősebb fák is, mindegyik hoz már gyümölcsöt. A szántó részen jó minőségű humuszos talaj van, jelenleg be van füvesítve, de gazdálkodásra alkalmas a terület.

Ajánlom:
Ajánlom befektetésben gondolkodóknak, illetve felújítást kedvelőknek, kreatív ötleteiket megvalósítóknak, de állatbarátoknak, kertészkedőknek, illetve akik a városon belül természet közeli, fenntartható otthonra vágynak!
Műszaki:

A telken teljes közműbekötés található: gáz, víz, szennyvíz és villany, melyek a fürdőszoba felújításakor szintén cserére kerültek.
Két kémény van, az egyik a cirkófűtésnek, a másik a cserépkályhának, mely jelenleg nem üzemel, szintén felújításra szorul.
A tető száraz, hidegtető cserépfedéssel, így padlástérnek alkalmas jelen állapotában.
Fa födém van. A nyílászárók szintén fából vannak, az épülettel megegyező korúak.
Az alapozás beton sávalap, 2,6m mélységben van az alsó síkja.

Környék:
Rákoscsaba családi házas övezet. Sétatávolságban van Posta, óvoda, bölcsőde. Kocsival pár perc alatt elérhető az M0-s körgyűrű, vagy Rákoskeresztúr-városközpont. Utóbbi tömegközlekedéssel (169E busz) is pár perc, itt található piac, gyógyszertár, iskolák, az Örs Vezér tere pedig 25 perc. A közelben található a Rákos-patak is.

Ár

Irányár 39 millió Ft (391.96 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd